Job 17 van 18


Report this listing

Solliciteren



Zaalmedewerker


Functie

Ben jij klaar om deel uit te maken van een horeca-arena met een killer sfeer en een over-the-top klantenservice? Dan is onze positie als zaalmedewerker er één om voor te moorden!

Jouw killer talenten: wat doe je?

  • Je bent verantwoordelijk om alles klaar te zetten voor de shift:  zaal, terras, en bar zijn jouw slagveld, waar je de gasten met een glimlach begroet, orders aanneemt, aan tafel serveert en zorgt voor een efficiënte bediening.

  • Jij bent de meester in het creëren van een onvergetelijke ervaring, gewapend met een glimlach die glanst als een dodelijk wapen en gastvrijheid om u tegen te zeggen. .

  • Nieuw bloed, studenten en extra's, worden door jou in de geheimen van onze werkwijze gedoopt, en raken snel verstrikt in de dodelijke Mister Spaghetti-spirit.

  • Als bewaker van de zaal, bar, terras en alle andere heilige plekken, onderhoud je een onberispelijke en spic-en-span omgeving die de onnavolgbare Mister Spaghetti-vibe in ere houdt.

  • Je bent een strategisch meesterbrein dat zonder genade nadenkt over hoe we onze gasten nog sneller en doeltreffender kunnen bedienen.

De killer voordelen: wat krijg je van ons in ruil voor jouw inzet?

  • Marktconform loon

  • Overuren uitbetaald

  • 20 vakantiedagen

  • Maaltijdcheques

  • Ecocheques

  • Vakantiegeld

  • Eindejaarspremie

  • En als kers op de taart, of euh kaas op de spaghetti: een mooie korting op onze gerechten

Jouw profiel

3 killer redenen om voor Mister Spaghetti te werken

  • Je werkt graag in een team van collega’s die je bijna elke dag doen sterven van’t lachen en waar een pasta-pun nooit veraf is.

  • Je wil groeikansen die groter zijn dan het Empire State Building waardoor je sneller bijleert dan spaghetti kookt.

  • Je wil je vrienden en familie graag trakteren op dodelijk lekkere spaghetti met mooie kortingen.

3 killer redenen om niet voor Mister Spaghetti te werken

  • Je hebt veel nood aan structuur en duidelijkheid

  • Je komt het best tot je recht in een heel hiërarchische omgeving

  • Een job met een hoog tempo, veel uitdaging en variatie is niets voor jou

  • De activiteiten van een team coördineren
  • Gerechten opdienen in de zaal
  • De betaling voor de consumpties innen
  • De mise-en-place verrichten in de zaal en de bijkeuken
    De tafels klaarmaken voor de dienst
  • De klant adviseren bij zijn keuze van gerechten al naargelang zijn smaak en de dagsuggestie
    De bestelling opnemen
  • De klant onthalen bij aankomst in het restaurant, een tafel toewijzen en de kaart aanbieden
  • De tafels afruimen
    De zaal van het restaurant schoonmaken
  • Warme of koude dranken bereiden
    De barservice op zich nemen
  • Glazen en couverts onderhouden (met stoom, met azijn, ...)
    Het vaatwerk opbergen
  • De wijnkaart aanbieden, de klanten adviseren en de bestelling opnemen

Aanbod

In slechts enkele stappen naar een job to kill for

Een telefoontje, een gesprek met jouw directe leidinggevende en een proefshift. Als alles positief verloopt kan je starten!

Solliciteren

Meer banen van je zoekopdracht